Skatmöte

Jaha då var det skatmöte utanför igen. Undra vad de diskuterar? Säkert 40 skator =)


Woody=)








Berra som bääääbis =)


Anna och Zandra


                                            
 

Före och efter

       


Tjingeling!!!

Zandra sussar och anna pluggar, livet är orättvist ibland = P... Hoppas att ni gör något mer spännande denna tisdagkväll =)!!!


Chokladbollar=)

                   


Hmmm...behöver jag säga något annat?








Mr Moody




Mr Moody har kul=)

Tisdag

Anna är i skolan och jag börjar 12!

Djuren

Jonas undrar vems djur det är. Det är mina (zandra), Jag har en kanin som heter woody, tre marsvin som heter Molgan, Lurvas och Berra, två nymfparakiter som heter Sluggo och Lisa och två råttor som heter Holly och Molly. =)=)=) 


Alla borde ha en Zandra!!!

Om jag fick välja vad jag skulle ge till andra i paket skulle det vara en Zandra. Hon är helt enkelt toppen, kommer med fika när man är hungrig på jobbet, hjälper till och städar fast hon bara nästan bor i lägenheten, läser ens hemtentor ja med andra ord är hon en helt underbar tjej. Så nu mina vänner vet ni vad ni ska önska er nästa gång ni fyller år, en kompis som Zandra =)!!!!

Måndag

Trött i huvudet! 6 timmar fysik!

Sluggo, Lisa, Lurvas och Woody




Grattis!





Grattis mormor! 83 år! Du är saknad!

Lunch!!!

Precis ätit lunch, en tacopaj som letades fram i frysen. Saknade Z:a under lunchen, måste kolla så att hon lever. Någon som sjunger i köket, ska ta reda på vem det är nu tänkte jag... Väldigt vackra toner som kommer därifrån!

Ha det bäst alla kalaspojkar och flickor

God morgon!


Molgan=)


Berra =)


Sååådär

Nu är vi hemma från föräldrarfikat =) väääldigt trevligt, smörgås och allt=)! nu väntar tvätten häääj sväääjs vi hööööööres

Hallonbergen!

Mot raspberryhills

Sååååå fiiiint

Vår mysiga dejt=)

Häääj

Fredag idag=) en lång tung skolvecka är äntligen över, en ny börjar på måndag, men innan dess helg! Ska snart möta upp annisen i skolan.
Ha en trevlig helg/ Zandra och Anna

shooooooo

En helt vanlig dag för kalas Anna och Zandra. idag åt vi Morotspasta till middag och godis därefter. Imorgon är det Anna Zandra dejt. Laga mat, levande ljus, chirre med dirre och lärre.


kalasbyxan

vad är en kalasbyxa?

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0