Shoooo

Sådär nu är det söndag=) helt okej, tycker det ska bli skönt att veckan kommer igång. Snart är det påsklov både för Anna och Zandra, då ska vi fixa lite inför flytten, bland annat titta på en soffa.  Jag hoppas verkligen vi hittar en soffa som både är skön och har ett bra pris, tänker inte lägga hur mycket som helst! men men det löser sig nog =)


VA FAN

Detta väder USCH så JÄVLA trött på vintern, vår och sommar tack!  Aja snart kommer iaf mina linser och imorgon ska jag titta runt lite på glasögon!

Våffeldagen

Eller ska jag skriva vårfrudagen =P Idag har det varit praktik som vanligt, känner mig lite trött bara =S jaja igår blev Anna 23 år mohahaha

hej hej

Första dagen på praktiken idag, den gick bra tog det rätt lugnt. Oj vilka tal barnen räknar knappt så jag hänger med hahahaha aja brukar ta några dagar sen kommer man in i allt=) har vart hos optikern idag, synfelet var oförändrat så det var ju skönt, men nu har jag beställt linser så det ska bli kul att testa =)


jag har tappat bort eller städat bort sladden till kameran därför kommer inga bilder förns jag orkat leta fram sladden =)

Hola

Hej hej, igår var Anna och jag över till jennie och åt mat, kladdkaka och chips very nice! =) Idag ska jag och Anna färga håret ska bli så skönt och bli av med utväxten! Ska bli intressant och se vilken färg det blir borde bli brunt iaf men man vet ju aldrig;)

Tenta

Nu är tentan gjord, svåraste tentan ever,  går som det går! Ständigt stressad över nya saker! nu börjar VFU:n på måndag å slutar 2:a veckan i maj, sen e det rapport och b-uppsats. vart finns tiden undrar jag? Iaf inte med mig=P våren är påväg det är det enda positiva just nu!





och till E vill jag bara säga FUCK YOU!

Sådär

Idag har jag och Anna skrivit på kontraktet till lägenheten =) nu är den vår =)

hääääj

Skit väder, vart tog våren vägen! seg vinter!!!!! Imorn ska jag och Anna skriva på kontraketet till lägenheten.

Söndag

Då var det söndag. magen är såååå full av pizza, chirre med dirre och lärre. Igår hängde jag med Anna, Mr T och Mr J trevligt trevligt! Anna svara på mitt mess =P I fredags Hängde jag med Anna, Mr T, Mr J, Seb och Malin. Alltså mycket att göra och mycket att äta!  Men En superhelg=)

Sommar!


SOMMAR TACK! JAG VILL HA SOMMAR! NU!

Ojojoj!!!

Jag säger bara ojoj vänta du Zandra till vill har flyttat, då är det du som kommer att få i diskbaljan och lalla =P!!! 

Ja så vad händer idag, sconesfrukost med Z:a och Mr J snart då, trevligt trevligt!! Ja de får nog ta och skynda sig hit innan vi svälter ihjäl här =P!

Hoppas att ni får en kalaslördag =)!


Fredag

Fredag igen, Anna har gjort tenta och den är nu avklarad och över! Mr T kommer hem idag, och Mr J kommer på besök. Hoppas på chirre med dirre ikväll=) Anna diskar nu MOHAHAHAHAHAHAHA

Flyttar!!!

Då är det bara kontraktskrivning kvar, jag och Anna flyttar 1 juni =)

Väder

Blir molnigt torsdag, fredag och lördag!!!!!!


Hultsfred 06






Sommar och varmt!

Skit väder

Usch tråkigt väder, snö, ingen sol och snart tenta! jippiiiiiii


Sommar tack!





Bilder från Cypern 07=) varmt och skönt!=)

Ny säng?

Härlig inställning du har Z:a, sådant borde det finnas mer av här tycker jag =P! Veckan började bra iallafall och idag blir en spännande dag när vi ska åka och provligga sängar! Hoppas att vi hittar en som inte knarrar så mycket, men du får bunkra upp ett par öronproppar här hos mig =)! Haha får ge dig en hylla i mina badrumskåp, hur det nu ska gå till men vi löser det =)! Aha nej kanske borde göra mig redo för en sängshoppingrunda med Z:a nu då!
Ha det kalastoppenbra!

Måndag

En ny vecka, en ny månad, nya möjligheter=)

RSS 2.0